Jodiejo.nl

Verzending

Levertijd

Indien het product vóór 23u59 besteld is, zal het de volgende dag in huis liggen. In Nederland & België (levertijd 2-3 werkdagen) levert Jodiejo via DHL en u ontvangt een track & trace code op de mail waarmee u besteld heeft. DHL levert de pakketten af van maandag tot en met vrijdag. De pakketten worden op elke doordeweekse dag afgeleverd. Indien er dus op vrijdag, zaterdag of zondag besteld wordt, zal uw bestelling op maandag weggebracht worden en zal op dinsdag bij u in huis zijn. Mochten er producten in nabestelling besteld worden, zal de volledige bestelling in één keer verzonden worden wanneer het laatste product terug op voorraad is!

In tijden van feestdagen is het onvermijdelijk dat de pakketten langer onderweg zijn. Wij en de pakkettenservice garanderen dan ook geen volgende dag levering meer aan. Hier kan de levertijd oplopen van 3 tot 4 werkdagen.

Verzendkosten

Voor iedere bestelling zal er €3,00 verzendkosten in rekening gebracht worden voor Nederland. Bestellingen vanuit België zullen €5,00 verzendkosten zijn. Hoeveel producten u besteld, heeft geen invloed op de verzendkosten.

0