Jodiejo.nl

Pokemon knuffels kopen

Zo Is De Pokémon Serie Ontstaan Met Ash & Pikachu: 1e Generatie!

Het Ontstaan Van Pokémon Met Ash & Pikachu:

Het ontstaan van Pokémon met Ash & Pikachu speelt zich af in de 1e aflevering. De serie volgt de jongen Ash Ketchum uit het dorp Pallet Town wat ligt in de Kanto-regio. Toen hij 10 jaar werd mocht hij een Pokémon uitkiezen, maar heeft zich verslapen. Hierdoor kon hij niet kiezen uit de starters Pokémon : Bulbasaur , Charmander & Squirtle. Toch wilt Ash heel graag een Pokémon trainer worden en krijgt hij van professor Oak een andere Pokémon mee: Pikachu. De Pokémon is niet echt gehoorzaam, dus het zal een hele taak worden voor Ash om Pikachu zijn vertrouwen te winnen. Ook krijgt Ash een Pokédex mee om alle gegevens van de Pokémon in te registreren die hij tegenkomt.

Onderweg komt Ash een meisje tegen genaamd Misty. Na een vervelende situatie kiezen de 2 er toch voor om samen op avontuur te gaan! In Pewter City gaat Ash direct in gevecht met gymleader Brock en dit gevecht wint hij ook. Brock kiest ervoor om met Ash mee te gaan op reis en laat zijn gym achter bij zijn vader.

Games & Regio’s:

Dit is waar het allemaal begonnen is, maar na vele jaren zijn er een hoop nieuwe avonturen, personages, Pokémon & regio’s bijgekomen. Iedere regio heeft nieuwe Pokémon die de variatie in de serie en games houdt. Een aantal van die regio’s zijn: Johto, Hoenn, Sinnoh & Alola. Over alle generaties zijn er ook meerdere games uitgebracht. Dit was te spelen op de Gameboy, Nintento DS, Nintendo Switch en een aantal games zijn zelfs beschikbaar gekomen op PC Emulators. Pokémon Fire Red & Pokémon Diamond & Pearl zijn een paar voorbeelden van de games die zijn uitgebracht.

Hier bij Jodiejo verkopen wij ook Pokémon producten. Voornamelijk zijn dit Pokémon knuffels & Funko Pop! Een aantal van die producten zijn: Bulbasaur Funko Pop!, Pichu knuffel, Jigglypuff knuffel, Snorlax knuffel, Charmander Funko Pop! en nog veel meer! Je kan ook kijken op onze Pokémon producten pagina voor ALLE Pokémon producten op Jodiejo.

0