Jodiejo.nl

Minecraft knuffels kopen

De Jarenlange Bekendheid van Minecraft

Het begin van de jarenlange bekendheid van Minecraft:

Het begin van de jarenlange bekendheid van Minecraft is al een hele tijd geleden. Minecraft is publiekelijk uitgebracht in 2011 door Mojang Studios. Vanaf 2009 was de game al betaald in Alpha status, maar vanaf 2011 is het pas wereldwijd speelbaar gemaakt. Het grote succes heeft zich in de jaren alleen maar uitgebreid. Het was vanaf het begin al een enorm succes. De game is door de jaren heen uitgebreid met blokken, biomes, servers & skins. In het begin kon je ook nog geen custom skin kiezen. Ook is de spelersbasis alleen maar toegenomen en komen er continu weer nieuwe spelers bij.

Er zijn tegenwoordig veel meer mogelijkheden dan “vroeger”, als je alleen al kijkt naar de multiplayer functie. Het is mogelijk door middel van een hosting om een eigen server online te zetten. Je kan er dus voor kiezen om een server met je vrienden te maken om samen te spelen, of om het ook voor andere mensen toegankelijk te maken. Hier zijn Hypixel, Cubecraft & mineplex mooie voorbeelden van. Dit zijn nu enorm grote bedrijven die geld verdienen aan in-game verkopen. Zij moeten zich wel houden aan normen genaamd: de EULA.

De keuze is ook groot hoe je de game wilt spelen! Wil je nou alleen lekker bouwen, dan kan je creative gaan spelen. Wil je gaan survivalen? Ga je dan harcore of peaceful? De keuze is aan jou!

Minecraft hype:

Door de grote hype zijn er ook enorm veel toffe producten op de markt gekomen van Minecraft. Hier bij Jodiejo verkopen wij ook veel Minecraft producten. Voornamelijk zijn dit Minecraft knuffels & Funko Pop! Een aantal van die producten zijn: Creeper Knuffel, Steve Funko Pop!, Ocelot Knuffel, TNT knuffel, Creeper Funko Pop! en nog veel meer! Je kan ook kijken op onze Minecraft producten pagina voor ALLE Minecraft producten op Jodiejo.

0