Jodiejo.nl

Fortnite Knuffels kopen

Zo Is Fortnite De Populairste Game Geworden!

Hoe Is Fortnite De Populairste Game Geworden?

Fortnite Battle Royale is de laatste jaren tot een van de bekendste games uitgegroeid. Twitch, Youtube en nog veel andere platformen staan vol met foto’s en video’s van Fortnite. Een leuk feitje is dat de bedenkers een heel ander plan in gedachte hadden voor de game, tot het moment dat Fortnite Battle Royale zo bekend werd. Hoe Fortnite de populairste game is geworden, word uitgelegd in dit artikel!

De game was volgens Epic geen shooter. In 2014 hebben zij naar buiten gebracht dat Save The World gereleaset zou worden. Hierin moet je zo lang mogelijk survival spelen en levels uitspelen. Zo kan je betere wapens bemachtigen en de moeilijkere levels spelen. In 2017 kwam de Battle Royale gamemode uit die gratis te spelen was. Deze gamemode was geïnspireerd van PUBG. Wat je moet doen in deze gamemode? Uit een vliegende feestbus springen om vervolgens zo lang mogelijk te overleven en als laatste over te blijven door andere spelers uit te schakelen.

Fortnite Updates Blijven Komen:

De 1e paar seizoenen waren voornamelijk testen en updaten. Zo kwamen er continu nieuwe dansjes, emotes & wapens bij. Ieder seizoen kreeg zijn eigen battle pass, waar je tevens wel voor moet betalen, dit kost 950 V-Bucks. Ook waren er veel updates in de game zelf, zoals bijvoorbeeld mobile gaming. Fortnite was dus zelfs te spelen op de telefoon en voice chat werd toegevoegd. Fortnite heeft ook veel samenwerking met films gedaan, denk hierbij aan de Avengers. Zo kwamen er veel skins in de game die te maken hadden met de Avengers. Er werden veel events gedaan met DJ’s en noem het allemaal maar op.

Hier bij Jodiejo verkopen wij ook Fortnite producten. Voornamelijk zijn dit Fortnite knuffels & sleutelhangers. Een aantal van die producten zijn: Fortnite V-Buck knuffel, Fortnite Raket knuffel, Fortnite Lama knuffel en nog veel meer! Je kan ook kijken op onze Fortnite producten pagina voor ALLE Fortnite producten op Jodiejo.

0