Jodiejo.nl

Brawl Stars knuffels kopen

Op Mobile Bekendste Game Brawl Stars

Zo Werd Brawl Stars De Bekendste Game Op Mobile

De bekendste game Brawl Stars op Mobile. Brawl Stars werd in 2018 gereleaset en verdiende in de 1e maand al 63 miljoen aan microtransacties. De makers (Supercell) hebben al meerdere grote games uitgebracht voor mobiele gebruikers. De 2 bekendste zijn hiervan “Clash of Clans” & “Clash Royale”. Alle games hebben wel het een en ander gemeen. Op basis van design hebben alle games wel wat gemeenschap. Dit betreft dan ook meer de manier van de karakters en background.

Ook Brawl Stars heeft meerdere gamemodes, maar in alle gamemodes zit wel hetzelfde idee. Het andere team uitschakelen. Hierin kan je spelen met “knokkers” die jij vrijgespeeld hebt. Hierin heb je ook meerdere niveaus van zeldzaamheid, die je onderscheiden worden in dozen. Die dozen kan je krijgen door bijvoorbeeld veel punten bij elkaar te spelen door te winnen. In die dozen kunnen gems, coins & knokkers zitten. Je kan dit solo spelen, maar ook in bijvoorbeeld duo of trio! Spelen met vrienden is dus zeker mogelijk. Iedereen heeft zijn eigen spelerscode, zo kunnen je vrienden je toevoegen!

Ga jij ook de strijd aan in de wereld van Brawl Stars?

Brawl Stars hype:

Door de grote hype zijn er ook enorm veel toffe producten op de markt gekomen van Brawl Stars. Hier bij Jodiejo verkopen wij ook veel Brawl Stars producten. Voornamelijk zijn dit Brawl Stars knuffels & sleutelhangers! Een aantal van die producten zijn: Poco knuffel, Spike knuffel, Brawl Stars sleutelhanger, Spike muismat en nog veel meer! Je kan ook kijken op onze Brawl Stars producten pagina voor ALLE Brawl Stars producten op Jodiejo.

0