Jodiejo.nl

Nederlandse Pixelmon server Minecraft

Nederlandse Pixelmon server

Wil jij mee spelen op de leukste Nederlandse Pixelmon server met een roleplay verhaal? Kom dan gezellig spelen op play.shinofam.nl & creëer je eigen verhaal!

Met kortingscode "nigelsean10" krijg jij 10% korting op al het speelgoed in onze webwinkel!

Server Trailer

Twijfel je nog om een kijkje te komen nemen op de Nederlandse Pixelmon server (Shino Fam)? Bekijk dan snel deze trailer en zie alle features van deze server! Speel gezellig met vrienden, start een team en speel mee in het geweldige verhaal samen met vele streamers en content creators. Vang, train en vecht tegen oneindig veel Pokémon en maak veel plezier met iedereen die online is. Deze server is speelbaar voor iedereen die Nederlands-talig is en een enorme fan is van Pokémon en Minecraft. Val jij hier nou onder, kom dan een kijkje nemen en speel gezellig mee. Er wordt 2x per maand een evenement georganiseerd waar jij kans maakt op geweldige in-game prijzen, maar ook prijzen uit de Jodiejo producten collectie. Ook kan je gezellig praten met mensen die in de buurt van jou lopen in game door de voicechat waar gebruik van gemaakt op de Shino Fam server.

Nog meer video's

Bekijk hier nog meer video's die opgenomen zijn op de Minecraft Pokémon server. Staat jouw video er niet tussen? Zet dan snel jouw linkje in de discord server van Nigel Sean en jouw video zal binnen de kortste keren op deze pagina te zien zijn! Ook video's van evenementen en leuke Twitch momenten ga je hier terug kunnen zien.

0